!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '1036248770308077'); fbq('track', 'PageView');
Kids&Us Montornès del Vallès

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Mònica

  Mònica

  La Mònica és la directora del centre de Montornès des que va obrir les seves portes.

 • Daniela

  Daniela

  La Daniela és la coordinadora acadèmica del centre. Va començar a treballar fa ja uns anys a Kids&Us Mollet. Actualment, a banda de ser coordinadora també dóna classes de Babies, d'Emma, Pam&Paul i Animal Planet 2.

 • Elena

  Elena

  L'Elena treballa amb nosaltres des de l'any passat i aquest curs és professora de Ben&Brenda i Animal Planet.

 • Estela

  Estela

  L'Estela és professora de Sam, Pam&Paul, Ben&Brenda i Animal Planet 2.

 • Carlos

  Carlos

  El Carlos s'ha incorporat aquest curs al nostre equip. És professor de l'etapa de Kids, concretament dels cursos d'Emma, Oliver, Marcia i Pam&Paul.

 • Primo

  Primo

  El Primo s'ha incorporat recentment al nostre equip. Té una àmplia experiència com a professor d'anglès a nens i nenes de diferents edats. A la nostra escola estarà amb els alumnes més grans: Fairy Tales 1, Fairy Tales 2 i Mysteries 1.

Compartiu-ho >