Kids&Us Montornès del Vallès

Inscripcions obertes per als casals de Setmana Santa

Publicat 25/02/2021

Si penses en les vacances de Setmana Santa has de saber que tenim la millor opció per aquests dies: les Easter Fun Weeks, setmanes temàtiques 100% en anglès a Kids&Us.

Les Fun Weeks sempre estan a punt quan arriben les vacances escolars i aquesta Setmana Santa no podia ser diferent. A Kids&Us Montornès ja hem obert el període d’inscripcions perquè els nens i nenes d’entre 3 i 10 anys gaudeixin amb les setmanes temàtiques en anglès per excel·lència. A més, els grups són reduïts, amb un màxim de 6 nens i nenes, segons l’edat, i tindran el mateix monitor/a durant tota la setmana.

Durant les Easter Fun Weeks, els nens i nenes viuran experiències divertides relacionades amb la Pasqua i participaran en un concurs de jardineria d’allò més entretingut. Com ho farem? Amb les nostres activitats estrella: les hores del conte, les divertidíssimes manualitats, els jocs i els balls... Tot això en un entorn 100% en anglès!

La temàtica que hem preparat està estretament relacionada amb aquesta festivitat: Veggie Patch. Voleu saber els únics requisits que demanem als nens i nenes? Que tinguin moltes ganes de passar-ho bé, de fer mil activitats i de seguir aprenent anglès.

El centre Kids&Us: un espai segur

Per garantir la seguretat de tots els nens i nenes, les famílies i els docents, seguim aplicant els protocols de seguretat i higiene per complir la normativa marcada per les autoritats sanitàries. Els centres Kids&Us ofereixen un servei únic en el qual la seguretat dels nens i les nenes té la mateixa importància que l’aprenentatge de l’anglès.

Fes clic a l’enllaç per a més informació i per a les inscripcions:

Informació i inscripcions

Compartiu-ho >