!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '1036248770308077'); fbq('track', 'PageView');
Kids&Us Montornès del Vallès

Univers

Kids&Theatre Kids&Us
Kids&Theatre Kids&Us

Què és Kids&Theatre?

Kids&Theatre és una activitat extraescolar de teatre en anglès complementària als cursos de Kids&Us. El curs se centra en la posada en escena de tres obres de teatre musical, tot coincidint amb el final de cada trimestre.

A qui s’adreça?

Kids&Theatre s’adreça només als alumnes Kids&Us d’entre 4 i 7 anys. Les obres i les cançons que s’hi interpreten les han desenvolupat l’equip pedagògic de Kids&Us per tal de garantir la presència d’un vocabulari i d’unes estructures coherents amb el nivell d’anglès dels nens que hi participen.

Els grups tenen, com a màxim, entre 6 i 10 nens, i no se separen per franges d’edat.

On es fa?

Kids&Theatre és una activitat extraescolar complementària dels cursos de Kids&Us que es fa a l’escola mateix.

Quanta estona dura?

El curs de Kids&Theatre consta de 36 sessions (+ 6 sessions extres), d’una hora de durada cadascuna.

Com es desenvolupa Kids&Theatre?

Les classes són dinàmiques i s'alterna l’assaig de l’obra amb jocs i activitats teatrals de mímica, so, moviment, manualitats (fabricarem objectes per fer-los servir a l’obra) i música.

A classe, l’única llengua que fem servir per comunicar-nos és l’anglès. D’aquesta manera, l’anglès no només el farem servir a l’obra final, sinó també durant totes les sessions.

Quins són els objectius?

L’objectiu principal que busquem mitjançant Kids&Theatre és que els nens i nenes puguin desenvolupar aptituds teatrals en anglès. A banda, Kids&Theatre també té aquestes altres finalitats:

  • Desenvolupar la imaginació i la creativitat.
  • Ampliar els recursos expressius: físics (gestualitat), vocals (sons, cançons) i lingüístics (expressions i vocabulari).
  • Millorar la fluïdesa en anglès.
  • Augmentar l’exposició a l’idioma.
  • Passar-s’ho bé.
Compartiu-ho >
Demana'ns informació

Escriu-nos i t'informarem!

Demanar informació
Juguem a fer teatre?

Més sobre Kids&Us